Var med från början, för sockervaxet sprider sig redan genom landet. Glöm allt kladd med varmvax och spatlar, här kommer det nyaste… En mycket roligare och skonsammare metod med sockervax, som både terapeuter och kunder uppskattar!
Med BodySugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller, vilket gör att huden lämnas mjuk, skön och peelad.

Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna drastiskt. Man jobbar med sockervaxet i handen, du slipper både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen snabbare än vanligt.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud, vilket gör att sugaring är perfekt vid brasilianska/manzilian vaxningar.

Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 2mm, vilket gör att kunden slipper låta håren växa så långt. [Utbildning sockervax]

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt, och den innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.

Sockervaxet finns i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte “lugga” kunden i håren. Man använder ett fastare vax på mindre område så som läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.