HardGel - Gelish - Pedikyr

Att ha snygga naglar tycker jag är lyx i vardagen. 
Man känner sig fräsch och extra fin. Produkterna jag arbetar med ger dig som kund en snygg look och ett naturligt utseende.

Med en god nagelvård och omsorg kommer du som kund att uppleva en helt ny vardag tillsammans med Harmony´s Gelish Hard Gelé, som är en gelé som glänser utan att själv behöva lacka överlack på.
Harmony´s Gelish Gelé som är en upplösningsbar gelé där man kan välja i många olika färger eller en snygg fransk manikyr och ger ett bra skydd för ens naturliga nagel

HardGel

Används när man vill göra nagelförlängningar då denna är uppbyggningsbar men inte upplösningsbar.

En del kunder vill även ha HardGel som en starkare förstärkning på sin naturliga nagel. Här kan man även komplettera med massor av härliga färger; sk lackgel

Lackgel

Lackgel även kallat permanent lackning är ett lack som härdas i ljus LED-lampa och som ser ut som ett vanligt nagellack men sitter och ser nylackat ut i ungefär tre veckor.

Lackgelen fungerar även som en lätt förstärkning av den naturliga nageln och är därför superbra för den som har mjuka- och/eller skivande naglar.

Pedikyr

Pedikyr hos mig är samma som en manikyr fast för fötterna, alltså filar jag inte bort några förhårdnader utan tar enbart hand om dina tånaglar.
Men vill man ha en snygg färg på sina tånaglar så är det lackgel jag använder mig utav