FRANSAR & BRYN
För dig som bara vill vakna upp fräsch och snygg varje morgon utan att behöva lägga ner massor av tid på det så är färgning av bryn och fransar en perfekt behandling för dig! Vi väljer tillsammans färg som passa dig och detta håller 4-6 veckor.
Har du linser? Ta gärna ur dessa strax innan behandlingen för att skydda dem.

LASHLIFT - PERMANENT BÖJNING AV FRANSAR
Till skillnad från en vanlig ögonfransböjare, som gärna sliter av en del av dina fransar utan att du märker av det, är semipermanent fransböjning en skonsam metod som ger dig perfekt böjda fransar så att du vaknar med pigga ögon varje morgon utan att du skadar dina fransar. Resultatet håller i mellan 6-8 veckor.

BROWLIFT/BROW LAMINATION
Denna behandling stärker dina bryns strån samtidigt som de får ett lyft, man lägger upp stråna och lägger en vårdande vätska som gör att de formar sig efter hur man lagt dom och sedan en vårdande keratinbehandling. Det ger dina bryn en fjädereffekt och ger en illusion att dina bryn ser tjockare och fluffigare ut. Perfekt för dig med tunnare eller ljusare bryn, även för dig som bara vill vakna upp med snygga bryn varje morgon i 6-8 veckor. 

TRÅDNING
Hårborttagning i ansiktet
Trådning/Threading är en tusenårig gammal tradition från Persien, en metod för att ta bort hårväxt på kvinnor som män. Trådning kan göras på alla ställen där man har hår, men vanligast är att man gör threading i ansiktet – t.ex. ögonbryn, överläpp el hela ansiktet.
I Sverige är nog trådning av ögonbrynen det vanligaste, men att tråda hela ansiktet växer mer och mer.
Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt utan stimulerar även blodcirkulationen i ansiktet, så det bidrar även till en liten föryngringseffekt. Dessutom så sitter make-up bättre efter trådning.