2019 -> 2020

31 December 2019!
Årets sista dag, men innan jag går på ledighet så arbetar jag torsdag och fredag 2-3/1-2020
Coolt va? Att nästa år jobbar jag denna vecka
Sen är jag iväg pä ledighet och som vanligt även mail/sms osv
Åter på plats den 13 Januari 2020
Året som varit då? Ja hur sammafattar jag detta? Kaotiskt många av er vet ju exakt hur förra året slutade och även hur äret påbörjades R.I.P mina grannar ❤️
Det var en tung vår och jag är så tacksam för all respekt, förståelse ifrån er alla ❤️
Sen skulle min yngsta son dansa bal - ta studenten - börja jobba och sen gav han sig av för att göra militärtjänst Hur kan mina söner blivit så vuxna ❤️
Hösten har rullat på extremt fort jag kan påstå att ibland känns det som att 2019 flög förbi och jag har inte riktigt fattat att året är slut, det känns som att snart vaknar jag upp och det är i mitten av augusti - och med det skrivet så har dagarna rullat på och nu står jag här bara några timmar inför 2020 En riktig tuff resa har jag gått igenom och jag vill verkligen tacka er alla kunder - vänner - bekanta och mina 4 närmsta killar som peppat, stöttat och hejjat på mig - jag lämnar 122 tuffa dagar och fortsätter in med dag 123 1/1-2020
Lite nytt kommer in under januari men det får ni veta mera om när det är dags
All kärlek till er alla ❤️❤️
Gott Nytt År ✨

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv