FRANSAR & BRYN
Vill du framhäva din ögon på ett naturligt sätt? Färga dina fransar och bryn för en fin inramning.
Det finns olika färger att välja mellan, från den intensivaste ”blåsvart” till olika bruna nyanser.
Valet av färg gör vi tillammans.

Färgen håller ca 4-6 veckor.

Har du linser? Ta gärna ur dessa strax innan behandlingen för att skydda dem

PERMANENT FRANSBÖJNING
Till skillnad från en vanlig ögonfransböjare, som gärna sliter av en del av dina fransar utan att du märker av det, är permanent fransböjning en skonsam metod som ger dig perfekt böjda fransar. Resultatet håller i mellan 6-8 veckor.

SEMI PERMANENT MASCARA  (Tillfälligt Slut
Nyhet!
 
En super behandling som ger dig långa och fylliga fransar varje dag!
Combinal Semipermanent mascara är en ”Long lasting” mascara som sitter 3-4 veckor (beroende på fransarnas individuella växtfas) utan att smula. Mascaran ger dig längre och fylligare fransar och kan användas av kontaktlinsbärare.
Vanlig mascara är inte längre nödvändig!

1961 utvecklade Dr. Temt Laboratories Combinal fransfärg och har sedan dess utvecklats till en av världens bästsäljande fransfärger. Combinal tillverkas i Österrike i Dr. Temts laboratorium, produceras enligt CMPs riktlinjer och finns tillgängligt i 40 olika länder världen över.

Behandlingen utförs på salong av utbildad personal och går till på så sätt att flera lager mascara byggs på fransarna, lite i taget, till önskat resultat är uppnått. För mer dramatiska fransar kan mascaran varvas med ett vegetabiliskt puder som bygger extra volym.

Efter 24 timmar har mascaran härdat och är vattenfast, dock ska rengöring med olja undvikas kring ögonen då oljan riskerar att lösa upp mascaran. Combinal har tagit fram en helt fettfri Eye Make-up Remover som går utmärkt att använda i kombination med den semipermanenta mascaran.